21 de gen. 2010

Ja sóc aquí!

Ja ho se ja que fa molts dies que no actualitzo... però ara ja torno a ser per aquí i espero que no torni a passar tant de temps!!!

Doncs això, que entre els nadals, tornar a treballar i tot plegat he anat una mica liada i no he actualitzat. Encara tinc pendent d'ensenyar-vos els regals d'scrap que vaig fer per nadal, un parell de llibretes enquadernades que tinc per regalar (aquestes encara no les puc ensenyar...), un munt de cosetes que em van portar els reis i uns ninotets d'amigurumi que he après a fer. (Ja se que hem de fer classes noies!!).

A més a més encara tinc algunes pàgines del primer trimestre del curs de l'Alex, n'hi ha que no les he ni acabat i la Moleskine que també vam fer amb l'Alex a Cromatismes o sigui que em toca posar-me les piles.

Així que em faig la llista i prometo no trigar gaire a penjar les fotos (encara les he de fer, jejeje).

Pues eso, que entre las navidades, volver a trabajar y todo esto he ido un poco liada y no he actualizado. Todavía tengo pendiente enseñaros los regalos de scrap que hice para navidad, un par de libretas encuadernadas que tengo para regalar (estas no las puedo enseñar todavía...), un montón de cositas que me trajeron los reyes y unos muñequitos de amigurumi que he aprendido a hacer. (Ya se que tenemos que hacer clases chicas!).

Además también tengo algunas páginas del primer trimestre del curso de Alex, las hay que no las he ni acabado y la Moleskine que también hicimos con Alex en Cromatismes o sea que me toca ponerme las pilas.

Así que me hago la lista y prometo no tardar mucho en colgar las fotos (aunque las tengo que hacer, jejeje).


Fins aviat!!!

5 comentaris:

Rosana ha dit...

Hola:
Que buena pinta tienen los talleres.
Yo hice el curso de iniciación al scrap de Alex on line y disfrute muchísimo.
Ves contandonos más cosas de los cursos que vas haciendo, seguro que aprendemos algo nuevo.
Besitos,
Rosana
PD: yo tb tengo muchos proyectos a medias.

Alícia ha dit...

què bé!!! avui t'hem enyorat al curs!! segur que has estat liada, però ens veiem el proxim dia!
records

Unknown ha dit...

Me’n alegro que tot vagi bé, se’t notava a faltar!!!

Dunna ha dit...

Eii que ve que ja i siguis per qui!! Amb tot el que has de mostrar segur que actualizas cada dia! :D

Ens veiem aviat maca!!

Petoons!!

Jana Garcia ha dit...

Molt xulo l'àlbum!!!! l'alex es genial, jo vaig fer el de doble espiral a creativa i és una tia amb una creativitat!!! aprèn molt amb ella i després ens expliques