6 de juny 2010

Treballs a fem scrap...

A veure... que tinc moltes cosetes per explicar. Primer de tot anunciar que ja s'ha obert el blog de Fem Scrap, és un espai on s'ajuntaran totes les idees que van anar sortint el diumenge passat a la trobada, feu-hi un cop d'ull que és força interessant!

I com encara us devia totes els treballs que vaig fer a la trobada aquí us deixo unes quantes fotos...

1- La fantàstica pàgina del taller d'ecoscrap que vam fer amb la Marisa. Va ser molt interessant i vam aprendre opcions per reciclar tots aquells retalls de paper que ens sobre i no sabem que fer-ne.


2- Un dels tallers curts consisitia en una capseta que vam alterar amb la Sílvia d'scrapbloc i va quedar molt curiosa...


3- També molt sorprenent va ser el talleret de camafeus amb la Roser de the scrap house, a la que ara feia força temps que no veia i em va fer molta il·lusió. El taller consistia en crear una petita composició d'scrap dins uns vidres que després recoberts amb estany formaven el camafeu. Van quedar moníssims!

4- Un altre taller molt interessant va ser el de la Mercè i la Núria que ens van ensenyar alguns trucs per fer complements de tela per poder adornar les nostres pàgines o àlbums.5- I per últim el super DICTAT BOIG de la Maica! Va ser divertidissim, ens vam riure un munt i els resultats van ser d'allò més curiosos i originals.


En resum que va ser un dia ple de tallers, creativitat, riures, converses i scrap!!! Gracies de nou a les noies d'scrapagrapats.

3 comentaris:

SECUNDÀRIA A ha dit...

Et va quedar tot molt maco Maria! M'encanta el teu camafeu! llàstima que no he pogut anar a la inauguració del taller de l'Alex! Ja veig que ha anat molt bé! Ptns*

Rosana ha dit...

wowwwwwwwwwww ya veo que os cundio el tiempo y todo precioso.
Besitos,
Rosana

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Quins treballs més macos! Encantada d'haver compartit una esoneta amb tu (encara que havíem de córrer molt!). var ser un dia fantàstic!
Salutacions. Sílvia