29 de jul. 2010

un parell de LOs

Tinc pendent la ATC de la setmana passada però mentrestant us ensenyo un parell de pàgines que vaig fer fa un dies. Dilluns marxo de vacances, no se si tindré temps de penjar res més fins la tornada així que... fins aviat!!
Tengo pendiente la ATC de la semana pasada pero de mientras os enseño un par de páginas que hice hace unos días. El lunes me voy de vacaciones, no se si tendré tiempo de colgar nada más hasta la vuelta así que... hasta pronto!!


7 comentaris:

laura ha dit...

Maria! trobo molt original el primer LO! q hi havia? una convenció d'ocells sense fronteres? caram!
passa-t'ho molt bé durant les vacances, guapa! i fes moltes fotos q després puguis scrapejar!

Maria ha dit...

Unos layouts muy chulos!!! Pásatelo bien en tus vacaciones!! :)

SECUNDÀRIA A ha dit...

Molt xules les dues pàgines! Disfruta molt de les vacances i carrega bé les piles i la càmara de fotos per sobreviure al hivern fent mooolt scrap!!!Ptnets***

Alícia ha dit...

molt xula la foto dels birds!!! au doncs, a descansar i disfrutar de les vacances i tornar amb un munt de fotos per fer scrap!

Ruth ha dit...

Jo penso igual que la Laura, i voto per una gran convenció d'ocells sense fronteres i afegeixo: per parlar al mateix temps del canvi climàtic que tant els afecta.

Jo vull veure el rellotge!!!!!!!!!!!
Pàsar-ho de p.m. a París guapísssssima!!!!!! llàstima que l'11 no vinguis a la crop a croma amb la Tana, la Laura i potser també l'Alícia... però em va encantar veure't dimecres! (es va notar, oi?!!;)
Petonets xoxo

Tana ha dit...

A mí me gustan las dos, me parecen muy originales. La primera..., la fotografía es una pasada y claro, con una base así... (^^) una página estupenda. De la segunda me gustan mucho los tonos y la flor. Ha quedado muy bien. Ahora entiendo lo que contabas en la crop sobre "tus colores". Me lo pasé muy bien y ... ¡Estoy deseando ver el reloj! ¡Menuda pinta tenía!
Pásatelo muy bien en París, seguro que traes montones de fotos maravillosas.
Un besazo ♥ ♥

La Mir ha dit...

Bones vacanceeees!!! Segur que tornes amb un munt de fotografies precioses que t'inspirin!
Petonatzo