3 de des. 2009

ATC's con Cuchy...

Com us vaig dir estava pendent d'ensenyar-vos les ATC que vam fer amb la Cuchy a la crop nocturna de Cromatismes.
La primera, la vam fer amb la tècnica de col·lage i després vam aplicar-hi gesso per sobre, una passada amb les distress i TAXAN!! També ens va ensenyar a fer decoracions amb cera però no ho he fet perquè al taller no ho vam acabar i a casa no tinc veles, jeje, però prometo que ho provaré i us ensenyaré el resultat.
Como os dije estaba oendiente de enseñaros las ATC que hicimos con Cuchy en la crop nocturna de Cromatismes.
La primera la hicimos con la técnica del colage i luego aplicamos gesso por encima, una pasada con las distress i TAXAN!! También nos enseñó a hacer decoraciones con cera pero no lo he hecho porque en el taller no lo terminé y en casa no tengo velas, jeje, pero prometo probarlo y enseñaros el resultado.


La segona la vam fer també amb gesso i pintat a sobre de manera que es veu la textura de fons, a més hi vam afegir un transfer d'un text...
La segunda también la hicimos con gesso y pintamos encima de forma que se ve la textura de fondo, a más le añadimos un transfer de un texto...


I l'última tècnica va ser amb pintura sobre una imatge impresa en tela de canavas...
La última técnica fue con pintura sobre una imagen impresa en tela de canavase...

La veritat és que ens ho avm passar la mar de bé i vam aprendre un munt. Gràcies Cuchy per tot el que ens vas ensenyar.
La verdad es que nos lo pasamos la mar de bién y aprendimos un montón. Gracias Cuchy por todo lo que nos enseñaste.

1 comentari:

Esther i Carla ha dit...

Hola Maria!
Quina il.lusió em va fer quan et vaig veure a la Crop. No ho esperava. Espero que la teva família estigui bé. Dona'ls-hi molts records de part meva. Ah! i moltes gràcies per lo de la Silhouette el meu anglès és fatal. Espero que ens veiem a algun altra taller.